Baby bump

Usually when will baby bump appear? Anyone? Esp for first time pregnancy?

20 Balas

I’m first pregnancy .. many people said can see my baby bump .. but I only 10 weeks .. ha ha ha .. I can’t wear my previous shirts all .. ketat2 ready.. now already buy new maternity clothes..

5y ago

me too same case. maybe i gained weight before pregnant haha but now showing like i have tummy after eating heavy dinner

it depends on how big u want ur baby bump to be.normally 2nd trimester but if u want as big till u hard see ur v it should be by 6 or 7 months.

sy dh 5 bln pun ..mcm perut boroi jk d tngok . .ikut bdn sesorang juga . .yang penting . .peekembangan bby sihat2 n baik . .ok la tu

i punya baby bump dekat 7m macam tu baru nampak, lepastu terus membesar dengan jayanyaa, cepat je naik perut tuu..

my baby bump appear when i'm 7 month pregnant. even now i'm waiting my due date, my baby bump still look small.. hahaha

Mine still 17 weeks. Coming to 4 months. Still cant see the bump huhu.. Cant wait to see the bump haha

saya dah 7bulan pun nampak macam buncit je

Me.. at 10 weeks☺️

15 weeks😬 Hehehe

5 month😄 kikikikikiki