When does your baby bump appear?

Hi Mommies, seawal bulan ke berapa baby bump anda sudah kelihatan?#firstbaby

11 Balas

1m-4m perut mcm bru lepas makan nasi je sbb keyangg.. ehehe.. tp lps 5m bru nampak bulat sikit.. skrg da 7m klo tgk dpn cermin bru rasa tgh pregnt.. sblm ni xnmpk perut lg.. mungkin jenis badan tinggi, jd pkai tshirt time kluar pun tak nampak sgt prgnt

3y ago

mashaAllah.. baru tahu.. hihi, moga dipermudahkn urusan sis ❤️💚

sy skrg 5 bulan baru nampak..tu pun kalau dirumah..kalau keluar, pakai baju besar2, mcm x mengndung je org kata. #firstbaby

26w baru orang lain perasan. mungkin sebab saya halus? tapi tak kisah pun, tak suka menampakkan bump. kan aurat.

5 bulan lbh baru nmpk bby bump skit.. now dah masuk 30 minggu.. Alhamdulillah☺☺

Hi mommy to be Depends on. Kalau mcm saya 5m keatas baru nampak.

I msuk 15 weeks dh ada baby bump, first baby juga🥰

22w baru nampak babybump

About 4 months.

5bulan dh nmpak

5bulan lebih