Baby bump

Is it normal to have a small baby bump when you are already pregnant like 5months?

28 Balas

Sy dulu 9m dh nak beranak pun perut still mcm 4-5 m smpaikan masa nk beranak nurse smua hairan perut kecik ja hahaha selamat jugak lahirkan baby alhamdulillah

biasa kalo tinggi xnmpk mana baby bump, mcm sy rendah je..4 bulan pon nmpk dh perut..9 bln lg la x larat nak jln 🤣🤣🤣 mcm elfira loy

4y ago

Saya pregnant 4bulan dah, perut macam 6 7 bulan.. Kawan husband semua tak percaya.. Katanya besar sgt... Sampai nurse punya confirm kan banyak kali, betul ke baru 4bulan 😂.. Kawan husband tempat kerja pun ada pregnant juga tapi dia baru 5bulan perut dia tak nampak 😂.. Betul laa org rendah ni baby bump senang nampak 😂

Normal sis..tggu 7 bulan ke ats comfirm bru nmpk..klu sis bdan berisi nmpk jugk nnt..mcm sy kcik je da 9 buln bru la nmpk bby bump..

Normal. Mine is coming to 7months still look like 5months belly compare with my preggy friends which is she 5months now ..

Normal. Sy dah 9bulan doktor pun kata perut tak mcm 9bulan sbb mummy nya badan kecik.

as long as baby membesar dgn sehat. takdak masalah pun perut besar ka kecik😁 😍

Okay je sis. Saya 30 weeks perut macam 4-5 bulan je. Tapi scan semalam baby 1.45kg

Yup normal je . I dulu masuk 8 bulan baru nampak besar sikit hehe

normal..no worries..me too has small buby bump when i am preggy

Normal..mine 5 month still can wear jeans...😁😁😁