saiz perut

usia kandungan berape bulan baru nampak perut jelas macam orang mengandung? saye 3 bulan and perut blom jelas .. normal ke tu? bila buka baju baru nampak sikit mcm benjolan , kalau pakai baju kurang nampak .

17 Balas

NORMAL saja.. ambil belon masuk guli, boleh tgk belon tu membesar or tak then cuba sumbat bola pulak tgk besar mana belon mengembang.. haaa mcm tu la situasi rahim awk, setiap minggu ada saiz tersendiri. takda lagi janin yg terus besar mcm tembikai.. dlm applikasi ni ada dorang tunjuk minggu 4 saiz embryo besar mana, minggu 9 besar mana..