saiz perut

usia kandungan berape bulan baru nampak perut jelas macam orang mengandung? saye 3 bulan and perut blom jelas .. normal ke tu? bila buka baju baru nampak sikit mcm benjolan , kalau pakai baju kurang nampak .

17 Balas

Normal tu sis. Saya masa 7 bulan nak masuk 8 bulan baru nampak sikit perut

Sy 6 bulan pun xnmpk mcm org pregnnt.. sabau ye sis.. yg pntg babyy sihat

Sy yang tengah tunggu nk keluar pon , ada orang masih x nampak sy ngdung

saya dh 6bulan belum lgi nmpk dktor ckp mybe 7 8 buln mcm tu baru nmpk

sy 30mggu bru dyrg ckp sy prgnt 😂

Kadang 6 7 bulan baru nampak

Perut besar nak tunjuk kt sape sis?

3y ago

dia cuma brtnya..