Scan hanya nampak kantung

Hi mom .. nak tanya saya scan usia kandungan 9 minggu tetapi doktor cakap hanya nampak kantung tetapi bahagian belum jelas sangat kemungkinan masih kecil .. ada nampak sesuatu tetapi kurang jelas . Normal ke

2 Balas

sis dptkan second oppinion. kadang masalah mesin smpai xnampak. sy cek 3kali klinik swasta. xnmpk. last pergi kpj baru ok, mesin pun canggih

1y ago

ya kemungkinan mesin mrka juga sis. sbb ada juga saya dengar2 mrka ckp tak pandai antur mesin tu.

Kandungan 9 mggu tu mengikut tarikh lmp kan.. Atau mmg doktor ckp kantung tu 9 weeks.. Mgkin kne tggu lgi.. Mgkin juga x same dgn tarikh lmp..

1y ago

tq .. soal dktr membuat Sya trtnya 😊