scan jantina

usia kandung 23 mnggu,disebabkan nak stanby barang baby dulu, saya pergi klinik swasta untuk scan baby sama ada baby girl or boy.doc cakap baby girl.. tapi risau pulak takut keluar nanti baby boy..adakah mmng cfrm baby girl atau saya kena tunggu lagi untuk beberapa mnggu bru scan balik, apa pendapat ibu ibu,saya takde pengalaman ni baby pertama..

2 Balas

Kalau was2.. better sis bli bju bby kaler selamat bby lelaki n pmpn leh pkai..mcm sy ritu pn bli kaler yg slmt..sbb doc knpiuse xtw laki pmpn.. kata kang kata pmpn lelaki kuar..tgk.pmpn yg kuar..cume ms decide bg kptsn doc was2 n tkut pe dia nmpk slh..

Kalau still tak yakin even dah scan banyak kali, beli je yg unisex dulu sis. Nanti bila baby dah keluar, baru beli lagi.