sharing jantina baby

Ada x ibu2 scan jantina baby...boy or girl... ada x scan girl tapi keluar baby boy dan sebaliknya... saya pergi scan semalam baby girl...dan sy berharap baby boy..tapi xpela mane2 pon asalkan sihat semua nanti...

1 Balas

pregnant yang dulu doc cakap baby boy tapi yang lahir baby girl.Yang pregnant kalinie xtahu gender baby lagi Sebab baru 15w

3y ago

aah doc siap tunjuk pistol lagi dekat scan tuu😅.bukan 1klinik,2klinik berlainan cakap yang sama babyboy tapi tulah rezki nak dapat baby girl agakny