2 kali scan gender

Bulan lepas saye buat detail scan, doktor bagitahu baby girl. Harini saye pergi kk doktor scan pun bagitahu baby girl jugak. Harap memang betul lah baby girl. Mule2 sebelum tahu jantina saye rase baby boy, bile first scan gender tu doktor cakap baby girl rase macam tak percaya sebab saye nak baby boy 😂 Tapi ni dah kali kedua scan memang doktor cakap baby girl, takpe lah. Asalkan baby membesar dengan sihat.

6 Balas

selalunya bila dh buat detail scan ni ketepatan dia mmg lg tggi dr scan 2d yg biasa awak. tp kalau risau boleh je sediakan baju unisex. masa pregnancy 2nd baby. bila 1st scan jantina baby mmg mcm tak percaya smpi la buat detail scan pon doctor ckp jntina baby sama. dn mmg baby lahir sama mcm discan😁

Scan pertama tu brpa week dan scan yg skrg ni week ke berapa Saya masa buat scan 29w doktor ada bagitau bby girl tpi dia kata belum pasti dia boleh silap lagi katanya🤔

Sama cm sye xpcye scan baby girl haha. sbb perut menonjol kedepan sama cm anak first boy. 2x scan girl haha dpt la sepsg anak. Alhamdulillah

mcm suami sy. dia nk bby boy. bila scan bby girl dia tk percaya. beli baju biru dgn unisex . last2 kluar girl

beli unisex...kautem insyaAllah bby girl la tu. cuba next time

beli pakaian unisex