Baby girl ke boy?

Hi assalamualaikum mommies. Saya 20w td pergi scan doc cakap ni baby girl. Saya tak kisah baby girl ke boy. Siapa ada pengalaman pernah pregnant girl? Betul ke ni? Sbb nak cari brg girl takut kena scam pulak nanti 🤣 Terimakasih mommies yg sudi singgah reply pertanyaan sy.

Baby girl ke boy?
6 Balas

Sy 2x scan 20w nmpk boy ...tp mcm xpercaya 24w scan lg mng nmpk boy timbul terbonjol 😂.. Klau boy mng nmpk dah bbirt dia ..sebab terkangkang luas tu ..

4mo ago

Tuhla ingat nanti 24w kena pi scan lagi sekali ni. Hahaha

Saya punya baby kalini boboy. Bila scan nampak bebird cenggini. First pregnancy gegirl, mmg nampak flat je bila scan celah peha

3mo ago

Alahai tak nampak jelas pulak. Tp biasanya kalau boboy mmg nampak jelas bebird dia. Kalau gegirl flat je celah kangkang tu

saya sekali letak terus dia kankang nampak bebird tk boleh nk nafikan dahhh . doc pun kata comfirm boboy 🤣

3mo ago

Aaa bestnyaa!! Hahaha sy ni tktau la, kena scan lagi gamaknya 😆

saya kali ni Boboy juga. dia punya tunjuk tak cover, memang sah tak payah scan dah. hahaha

Saya baru scan 21 week arytuhh... alhamdulillah kali ke2 gigirl.. geng ayahnyaa😅

3mo ago

Hahaha. Tuhla. rasa mcm gegirl tp tktau la 😆

Kalau girl cmni, 3 lines and burger sign