Baby bump

Usia baby 10 minggu 5 hari, tapi baby bump tak nampak lagi. Biasanya berapa usia kandungan boleh nampak baby bump ?

38 Balas

sy masuk dlm 30w baru nmpk baby bump sis..skrg dh msuk 35w,klau sy ckp 35w smua org x caya..smua kata alahaii keciknya perut..xnmpk cam tgh sarat pon..huhu snyum je laa yg mampu..xkesah pon sbnrnya..malah bersyukur lg sbb perut sy kecik,strecthmark pon xde lgsg..lincin je perut..hehe

4y ago

betul, sama dgn sy. cakap kata nak masuk 8 bulan dah, semua terkejut. haha.. Alhamdulillah.. solat pun masih selesa. Baju pregnant sehelai pun tak pernah beli. Janji doc cakap baby sihat kat dalam. Tumbesaran baby normal.