Mengadung tapi tak nampak baby bump?

Siapa macam saya?skrg usia kandungan 4 bulan

13 Balas

ikut badan sis, macam saya anak first besar baby bump. Tapi bila preggy yg sec ni baby bump kecik mcm 6 bulan je sekrng dh msuk 8 bulan,takpe sis asalkan mummy dgn baby sehat 😊

sy 9 bulan pown baby bump mcm org 4 bulan bru...masa warded nk bersalin smua nurse n doc yg cek kata keciknya perut awk...tp ank kuar 2.5kg..alhamdulillah

Normal, sy sendiri (first baby) masuk 7 bulan ni baru ada baby bump comel kecik je 😂 syukur jgk baby bump lmbt muncul, mudah sgt nk bergerak. Mengah2 pun tk ada.

ikut saiz badan sis . mcm saya 4 bulan x nmpk lg . tetiba masuk 6 bulan ehhh kedepan naw perut ni hahahaha dah mcm 9 bulan . org duk ingat kita nunggu hari hahaahha

Normal je. Ada yg smpai bersalin tak nampak babybump. Asalkan bila doc scan takda ape2 masalah, in shaa Allah baby okay je 😁

Dlu sy ank first kedua dan ke3 dah 7bulan org ingat 5 bulan. Mmg xnmpk. Skang ank ke 5 br 3bulan dah nmpk. Buncit kot😆

Saya punn masih tak nampak lagi baby bump. Kandungan dah 5 bulan dah. Tp scan semalam alhamdulilah baby okay. 😁

sya msa ank sulung lg la x nmpk mcm org mngdung..ank lahir pun brt 1.75kg je

Sy sis 5 bln baru nmpk sbb bdn sy kecik nmpk mcm tk pregnant😂

normal sis , sy 7 bulan mcm tu baru nmpk , tu pun sikit ja 🥰