Baby Bump masih kecik

Hye Mommies.. Saya nak tnya, kandungan saya hampir masuk 12w (3bulan) tp perut saya nampak macam buncit je 😅 kecik je. Saya konfius haha baby bump slalu nampak usia kandungan berapa?

7 Balas

Normal…saya 8m ke atas baru la ada perut sikit …now na masuk 9 bulan da baru la nmpk ngndung tu…doc pun cakap perut saya kecik tapi baby dalam normal + debab pipinya🤭…maybe sebab saya tinggi…nak 9m baru la rasa berat perut klau ta boleh lari2 n jalan laju lagi…kalau x cakap kita ngndung mmg xde sapa tahu pun ….bila org tanya sy ckp da 8m diorg tkjut

samaa masa raya haji makan banyak perut mcm ada bump habis raya haji, kempis terus 😂 konfius... rupanya lemak bump aje haritu saya pun 12w skrg

7 8m bru nampak. selalu 1st trim ni buncit lelemak manja sedia ada. kdg boleh jadi buncit angin. sbb bby kecik sgt2 lagi utk npk bby bump.

2y ago

Haah betul mcm buncit lemak 😂 terima kasih atas jawapan

kalau anak first, normal je tuu. sy dulu leper je smpai laa 25weeks. tu pun sikit je nampak baby bump nya😂

2y ago

Yekee hehe tula mcm pelik kn tgk org yg sama week dgn kte perut dh besar yg kte ni nmpk xnmpk je 😅 terima kasih atas respon mommie

Ada baby small comel2 bila orang dah start tegur..

kalau anak first biasa 5 bulan baru nampak sikit

2y ago

Oh cmtu ye hehe sbb tgk kwan sye nmpk dh perutnye anak first jgk. Maybe tgk pada org jgk kot kan 😄 terima kasih atas respon mommie

sama sis. kadang confius mengandung ke x 😂

2y ago

Iyee betul... Smpai ckp kt husband ni buncit lemak ke buncit pregnant 😂 konfiuss!