Baby bump mommy

Hi mommiess .. biasanya week berapa yaa nampak baby bump dgn jelas... Normal ke week 18, perut tak nampak besar sangat...#firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing

21 Balas

bgi sy berbanding ank ptama dgn kdua ni, anak ptma baby bump lagi nmpak..ank kdua ni perut 6 bulan mcm 3 4 bulan je..baby bump kcik lagi selesa dri nmpak..sbb mudahkn pergerakkn..rezeki sy jugk baby bump ank second ni tk nmpak sgt sbb mudah utk sy urus ank ptama..alhamdulillah semlm buat detail scan dgn scan dekat kk pun baby sihat insyaAllah baby tkde pape

sy pun sama dah 18 week bump masih x nampak.. tambah jenis pakai baju besar2.. lagi org x perasan.. tp bagus juga senang nk bergerak.. as long as perkembangan baby elok takda masalah rasanya. 🤗

Saya baru 16w perut dh nampak. Sebelum preggy pun ada bun*** sikit 😆. Cik suami selalu tanya, ni baby bump ke buncit , kite sendiri pun confuse kdg2 🤣

Sy ase depends ats org, sbb Sy 10w dh nmpak bump.. & now alhmdulillah dh 5months+++.. tp jgn kcewe klu xnmpak bump LG, yg plg pnting ibu & ank shat.. smangat ye sis

Normal mommy..sy dulu week yg ke 30 baru nampak baby bump..tu pun orang still tak perasan kita pregnant sebab badan halus dulu😅

mcm saya first baby. masuk jee 20week baru ketara nmpk baby bump tu. sblom tu perut penuh angin booted jee😅

Tkpe tk npk asal baby sihat, nanti kalau besar sgt mengah 🥺 kite sendiri tk lrt nk tnggu smpai sarat

saya 3 bulan nurse tegur dah perut besau. mcm 6 bulan. tapi check baby pun besau sikit seminggu >,

saya 5 bulan org baru tegur nmpk baby bump..tu pon dah usaha pakai baju besar2

saya asal mmg buncit so taktaw laa babybump ke buncit hahahaha asalkan ibu dgn baby sihat