Baby bump

Usia baby 10 minggu 5 hari, tapi baby bump tak nampak lagi. Biasanya berapa usia kandungan boleh nampak baby bump ?

38 Balas

Sy 21 week bru nmpak baby bump.. Tu pun nmpk ckit je.. Xpe, Yg penting baby dan ibu sihat..

kalau sy nak msuk 9 bulan bru nampak..itu pun org ckp mcm 3 bulan..ayoo..xpe ikut badan

5y ago

Saya rasa nasib saya lebih kurang awak.😇

Sye 12w+ da nmpak baby bump skit. Tu pun org tegur, klau tak sye sndiri x perasan 😂

Ikut org jg . Salu ny 4m dh nmpk tp sy 5m bru nmpk sikit . Ms dh 6bln bru nmpk skit

Saya 8 bulan pun orang tak tahu saya mengandung.Syahdu betul.

Sy 4 bulan da nmpk.. mase ank 1st dulu 6 bulan baru nmpk..

10+ minggu itu biasanya bloat. Saya 18-20 minggu nampak bump...

sy 20 week x nampak pun baby bump.maybe sebab badan berisi

Bestnye senang kempis perut balik lepas besalin.. ☺️

Sy 26 pun tak nmpk lg.. Balik raya sedara sume tegur 😊