Stop coffee

Hi uols, ada stop coffee Tak? Nurse minta I stop coffee sebab hb makin menurun. Dulu I selalu 2 Cawan sehari. Bila stop rasa sakit kepala teruk ?

25 Balas

Sis usaha lah sis stop minun coffee . Sy first mum, doc pun nshtkn dlu tp sy buat dang.. Hb sy selalu low, kencing tak cantik, sy penah bleeding sekali..kesian sbnrnya kat anak dlm perut.. lps kne tu, 5mths onwards sy dah tobat. Haha giler2 minum air masak byk2