Stop coffee

Hi uols, ada stop coffee Tak? Nurse minta I stop coffee sebab hb makin menurun. Dulu I selalu 2 Cawan sehari. Bila stop rasa sakit kepala teruk ?

25 Balas

Sye sama dlu..kena stop sbb hb makin turun..makan ubat tmbah drah xjalan sbb minum kopi..sbb sayangkan anak dlm perut sye xminum kopi selama 3bulan..huhu lepas bersalin mse dalam pantang balun hbisan² lah balik kopi..kopi ni umpama milk booster buat sye 🤗