Stop coffee

Hi uols, ada stop coffee Tak? Nurse minta I stop coffee sebab hb makin menurun. Dulu I selalu 2 Cawan sehari. Bila stop rasa sakit kepala teruk ?

25 Balas

Sy pun stop coffee, milo, teh. Sbb nurse suruh stop dlu takut hb trun. Btw hb sy masa mula bukak bku 12.8 sbln lps tu trun 11.8 n maintain smpai skrng 11.8. Ni nurse suruh stop semua tu smpai 37 weeks. Sbb takut hb makin trun nanti bahaya katanya. Btw skrng sy dah 33 weeks 5 days. Xsbr nk jumpe baby😍