kehamilan tak dirancang

Umur saya 39thn, hamil anak ke 5. Risiko sbb ada penyakit darah tinggi dan 2kali melahirkan anak pra matang secara pembedahan kerana pre eklemsia(xsure ejaan). Kehamilan tak dirancang..mengejutkan. sy juga ada makan ubat utk datang period yg mana sblm tu sy xtahu sy hamil. Sy risau ttg keadaan kandungan saya. Harap semua doakan utk sy dan baby. Skrg sy hamil dalm 2 ke 3 minggu

2 Balas

insyallah sis doa byk2 sy dulu pun xtahu pregnant byk mkn antibiotic sbb kencing kotor lps 13 weeks bru tau pregnant risau sgt sgt msa tu tapi nurse kata insyaallah tak de pape then alhamdulillah tak bagi kesan pda kandungan

InshaAllah semuanya baik2 saje. Aaamiiinnn3. Keep positive and always consult your doctor! 😊