ANAK MENANGIS

Umur berapa ibu ibu berani tinggalkan anak dan biarkan anak menangis sementara ibu ibu buat kerja rumah.

10 Balas

sye fulltime housewife. jaga baby sorg2 time husband pi reja start dri bby 2m. so kekdg tu biar je die nangis duluuu. agak2 mcm x berenti bru pi kt dia. bwk dia masuk stroller, hahhh duduk la hadap mak hang nih buat reja sampai siap 🤣kdg bukan ada apa pon, sje ngada x bagi mak dia buat reja. suruh hadap dia jaaa. now bby dh 6m, tgl kn die nangis kejap je. dh a few second sye x dtg and jerit je dri dapur suruh sabar jap. die diam je sendiri. agak nya dah pandai kutt, aku nangis lelama pon mak aku buat x kesah jee. baik aku diam tgok tv 🤣