Baby menangis time menyusu

Siapa tahu kenapa baby menangis time menyusu badan ibu?

2 Balas

sebelum dia start susu badan dia start botol dlu ke? or adakah dia terlalu lapar. kalau terlalu lapar mgkin ibu boleh kejut dia minum sebelum dia menangis nk susu. tapi kena monitor time minum betul2.

1y ago

minum susu botol sudah 1 auz. susu badan saya terlalu banyak. bila dia lepas susu badan susu saya akan terpancut keluar kena muka dia. kadang dia terbatuk time menyusu. dia sendiri cabut puting susu lepastu dia akan menangis mencari puting susu balik. saya risau tengok pelik sangat takut dia kembung perut ke atau tersedak ke.

maybe dia tak dpt susu kot. or dia lapar sgt ke kan.

1y ago

itu lah kalau lapar boleh je minum susu badan macam biasa. tapi ni tak lepas menyusu selalu dia akan muntah balik atau jeluak susu balik. serba salah plak sbb tak tahu nak bagi dia tidur atau nak bagi dia susu