saya punya mysejahtera untuk vaksin macam nie..xde pun untuk cncel sebb pregnant..macam mana ye? ☹️

tolong bagi penerangan..

saya punya mysejahtera untuk vaksin macam nie..xde pun untuk cncel sebb pregnant..macam mana ye?  ☹️
2 Balas

Hi sis, utk ibu mengandung, vaccination hanya utk 14 - 33 weeks pregnant seperti di gambar. Utk update, ibu boleh check lagi sekali seperti gambar kedua, MySejahtera ada tanya jika mengandung dan menyusu. Jika click YES mengandung, then soalan seterusnya brp bulan mengandung. Sis boleh update dan mereka akan tahu bahawa sis perlu vaksinasi atau tidak.

Comment kedua I pasal vaksinasi