Hi mummies, Sy nk tny psai vaksin, Sy dh update hamil 8w tapi tgk mysejahtera dpt temujanji vaksin

2 Balas

Skrg ni sebelum 12 minggu pun dh boleh vaksin TAPI atas nasihat doktor dan si ibu pun mmg setuju nk vaksin. Apa apa yg rasa sangsi tu blh tny doktor terus. Terpulang nk teruskan skrg atau nk tunggu dh cukup 12 minggu, tp ikut saranan doktor.

Sebelum ni saya pun macam tu sis, tp still pergi dekat tempat amik vaksin tu then bgtahu pregnant 8w.. Sy lepas 14w baru doc bagi tarikh baru untuk amik vaksin smula.. Alhamdullilahh skg dah masuk 6m dah cukup 2 dose 💕