baby 10month nak ajar minum susu botol

Tolong ajar macam mana nak bagi dia botol susu .. Sb slama ni susu badan je . Ingat nak bagi campur fm tapi dia tanak botol susu dia tolak . Saya dah belikan dia botol susu biasa dengan botol jenama avent . Saya tak tau anak saya taknak botol susu atau tak suka dengan rasa susu formula .. Jenama susu similac

13 Balas

Mmg struggle sikit bab ni.. Cube bagi baby minum susu tu pakai sudu. Try sikit je nak tau dia suke ke x.. Klu dia minum n dia nak lagi tu mksudnye kene tukar botol la. Kene byk kali try and error..

4y ago

Ha kene tukar susu lain la jwbnye.. Hihi sis beli paket kecik je dlu klu semua ok bru beli yg besar.. Sy salu google nme2 susu n mintak sample.. Tp lmbt la smpai dlm 6 mggu..