Susu botol

Masa dlm pantang dlu saya demam denggi, terpaksa kasi susu botol. & Saya nak berkerja tak lama lagi. Susu badan dia nak, bila saya kasi botol picit air susu sikit dia terus tolak botol. Ada suggestions mcm mane nak ajar minum susu botol tak?

3 Balas

Cuba tukar puting sis... Nk lg jimat jgn beli botol dulu tapi beli puting botol je dulu... Ajar die isap puting kosong botol tu...klau die dh nak isap baru bleh beli botol...

4y ago

baby saya ni dh pandai. kasi botol avent tolak. kasi breast dia terus okey. haha. saya igt nak beli comotomo tu tgk mcm mane.

Cuba pakai puting kaler kuning yg newborn punya, sbb dia lembut sikit, sy pakai jenama ni baby nak.. Kalau pakai yg putih biasa baby xmau 😅.. Jd kne try n err lah..

4y ago

tulaaa. kalau yg kuning tu lembut kan. nti saya try

Cuba tukar putting boleh yg lain.

4y ago

saya ada tgk gak brand comotomo. kene cari betul² dia nak la ea. try n error. nti saya try beli pureen punya. tq sis. 😘