Penantian Satu Penyeksaan ?

Today 8/4, 6dpo & 3 days late period... Ada yang kata boleh start cek upt 8dpo ke atas.. Bg ibu2 yang dah biasa guna opk, dpo berapa baru boleh cek upt? 1st time ttc guna opk.. Jumpa waktu subur pn dh lewat utk bln ni.. CD28 baru jumpa line terang.. Mudah-mudahan ada rezeki kami untuk timang cahaya mata kali ni.. In Shaa Allah..

1 Balas

Sy dulu cek upt 14 hari selepas hari ovulasi.

4y ago

Cepat la upt sis dpt detect 3 hari sblm period.. Sy ni dh 3 hari lewat Tp upt masih negatif.. Mgkn sbb ovulasi lmbt CD28, hr ni baru dpo6 walaupun dh lewat period 3 hari..