ovulation

salam. nak tanya. sy period biasa cycle 25 atau 26 hari so period tracker predict hari subur sy cd11. before ni masa bulan 10 sy ade guna OPK untuk cari waktu subur and memang OPK pun tunjuk subur sy pada cd11. so sy assume mmg sama lah waktu subur sy guna OPK dan juga tracker. cuma bulan ni punya cycle sy try guna OPK seawal cd5 and sekarang dah cd13 sy masih belum jumpa waktu subur sy. takkan lah waktu subur sy time nak dekat2 period nanti? ada siapa2 tau tak keadaan mcm ni?

7 Balas

Subur akn tak tetap..mybe dri faktor pemakann kite..mcm sy period tak teratur..kitaran penah dpt panjang, utk next month tu cntiklak kiraan nye...awk keep celop opk smpi btul2 jumpa subur...💪🏻

Hormon berubah2 sis. Waktu subur tak semestinya sama setiap cycle. Teruskan celup opk. Mungkin lambat 2-3 hari.

4y ago

takut pulak kalau tak jumpa waktu subur😅

Waktu subur saya lain2 tiap2 bulan.. tak sama waktu subur saya.. tu tiap bulan saya akan celup opk

Tak sama sis . Macam sy bln lepas CD15 , bulan ni CD17 . Cycle period saya 29-35hari

Baru start balik arini..sbb kehabisan opk.. harap2 blom terlepas hari subur lagi..😅😅

App sy same prediction mcm bln lpas.. counting days for ovulation day dlm 2,3 hr ni

4y ago

Premom sis

Cane nak kira cycle tu ek.. Still blurr