4hari buln cek opk terang ...second cek dh kabur ...dan hari ni cek dh samar

kenapa mcm ni ...ke kita dh tk subur ikut kan dekat app semalam las kita subur ...normal ke opk kita makin negatif...nak tanya je sbb first time guna opk ##bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

4hari buln cek opk terang ...second cek dh kabur ...dan hari ni cek dh samar
2 Balas

awk. opk akan positif sehari sahaja. fasa subur biasanya 3 hari. so normal klau opk cuma +ve sehari. lg satu jgn follow apps. apps tu cuma anggaran. kena tengok juga ada kluar eggwhite atau tak. klau dh ade eggwhite walaupun opk -ve, brsama je selang sehari

Kadang apps tak tally dgn hari subur kita. Tapi hari subur kita 2-3 hari mcm tu. Tp yg bawah tu subur tu. Sbb belah kanan pekat.

4mo ago

Cuba cek upt. Saya cek opk positif. Bukan hari subur. Saya cek upt at last positif.