Lewat period UPT samar. OPK positive

Hai mommies . Saya lewat period 2 hari. Saya dah buat upt pagi ni nampak macam double tapi samar sangat2. Saya tergerak hati cek opk dan positive terang. Adakah kemungkinan saya hamil? Ttc 2 tahun 😭 Makluman hijau upt. Pink opk

Lewat period UPT samar. OPK positive
2 Balas

try pagi² sis.. tapi kalau sy la.. 2 hari lambt.. masih samar².. sy tggu minggu depan pulak.. baru cek upt lagi.. kalau dpt double line.. sy rehat sebulan dulu baru p cek kat klinik..sy buka buku masa masuk 7week.. paling lambt sy bukak 14week nasib baik misi okay je🤭.. inshaallah ade tu sis.. bnykkn berdoa ye..

1y ago

yg ni sy try 1st urine pagi sis. hehe tapi sy dah beli yg kat farmasi punya alhamdulilah dah jelas nmpk double line. saya tak sabar sy pergi cek doc dah semalam and mmg tak nmpak apa lagi hanya nmpak rahim menebal je. doc suggest sy buat beta hcg sbb sy previously ada history. doakan saya dan kandungan kuat ya sis ❤️

upt strip ni byk scam org. kena dua2 line terang bru kira pregnant. pegi je beli brand upt lain kt drugstore

10mo ago

Positive ni sis😊