confused

Today 11w4d..smlm bleeding dgn trok n ade kluar mcm dgg,drah berketul2 mgkin lbh 1kg.. today scan..doc kata kantung masih cantik cuma nmpak mcm 6mggu..ade yg pernah alami tak..keliru sgt nii

2 Balas

Kes. Mcm sy mmg. Keliru sgt.. Scan after few week pn still doc ckp 5w..png dh sy xkn xmmbesar.. Heart beat pn xdgr2.. Br ni bleeding trok. Kluar drh seketol mcm ht ayam, so mcmne sis skrg? Hope blh kgsi dgn sy

Kalau sis xpuas, baik sis pegi klinik lain and buat scan balik..