sad n moral down

today my pregnancy should be 9 week but when scan today doctor say kandungan myb x jd sbb bentuk kantung x bulat n kosong...anyone yg ade experience mcm ni x? betul ke x jd

2 Balas

tkpe awk..tgu lagi of tkde bleeding / sakit perut yg luar biasa..ad yg 11w baru nmpk baby and jantung..lain org lain result..brgantung juga pada mesin scan..moga ada rezeki untuk awak..blh cuba scan di klinik lain pula utk pandangan kedua..

tu la hopefully everthing ok...esok nk refer pakar...sedih sbb 1st baby...so far xde loya munth2 ke ape..everthing ok :(