bleeding mcm spoting

salam. sy alami bleeding spoting dlm 7 hari mcm tu. ikut dari scan kandungan sy dlm 5 weeks..just nampak kantung shj. sy risau sebb sy pernah miscarige sebelum ni. dah jumpe doc. doc bg tarikh 2 minggu utk scan semula. sape2 ade pernah alami mcm sy tak..? boleh share pengalaman.. #pleasehelp

3 Balas

sy dlu trus ke hospital,biasa itu tanda nak ggur klo darah x bhnti,panas je rasa dlm perut.. dlu pun sy mcm tu asal mgandung dkt2 nk msk 2 bln kandungan ggur..sbb kluar darah x bhnti.

8mo ago

byk2 bsabar ya puan,sy dlu pun dah 3x mcm tu,yg 1st etopic2020,Lps tu ggur 2x 2021..kluar drh jgk, Alhamdulillah kandungan ke6 bby kuat..yg skg ni mgandung lg yg ke7 Bru 8week3d muda2han kandungan baik2 sja Aamiin.

Dlu masa sy kandungan 5w.. Masih nampak kantung sja.. Sy spotting selama 2 minggu..lepas tu darah merah keluar tidak berhenti dgn cramp.. Malam tu juga kandungan sy gugur..

wassalam..awak bedrest ya..jgn buat kerja berat2..mudahan baik2 saja..aamiin

8mo ago

terima kasih..