Korang bersalin bulan berapa?

tngok ramai yg dapat cahaya mata awal tahun ni... share lh due date hampa bila?

258 Balas

Sy 13hb9... Tp kna admit ujng bln berslin awal 2mnggu sb gdm on insulin... Ank yg k5...

4.1.21 tapi 36weeks awal December nnti kena serah diri untuk buka ring pessary

Due 08.02. 2020...ada rezeki baby awal sikit keluar.. 02.02.2020 😅

Saya due bulan 8. InshaAllah lepas raya haji 😊

11/9 due 10/9 serah diri Tggu jgk 9/9 bby x mo kuar, syokkkk lg

29/2/2020. 4 tahun sekali la baru sambut birthday anak 😅😂

in sha Allah 12/12 nie doakan ye semoga d mudahkan segalanye.

Insyaallah 20/12...kalau bole awal lagi la...huhuhuu..taksabar ni...

5y ago

Ayoyoyo... Releks mum... 😅

18.Feb.2020 same with bday.. Next year celebrate bday kt spital😂

5y ago

Wow tahniah... Smoga selamat dua²

Sy 19/9 ni..xsabar rasa..tp baby dk syok lg lm perut ,,hurm