Jom Share 🤍

Hye mommies . Korang da berapa weeks tu and due date bila? Siapa bersalin anak first mcm sy and berpantang nnti pn sendiri kite geng taw 🥰

11 Balas

Dah 33week,due bulan 3/11, baby first memang tak sbar nk jumpa, berpantang nnti kt rumah mak sndri kt kpg sebulan, lpas sebulan tu pindah rumah mak mentua, nk berpantang sndri mak tk bgi sbb first mesti kna berpantang dngan mak,

Saya 29w due date 26nov..Berpantang nanti pun sendiri InShaAllah dengan suami🥰.Moga semuanya dipermudahkan buat kita semua yang bakal melahirkan dalam masa terdekat 🥰

esok dah genap 39 weeks, due date 20/9 🤗 mulanya plan nak berpantang kat kampung tu pun kalau lepas police. kalau tak, terpaksa berpantang sendiri 🥺

3y ago

sis anon (maaf sebab saya tak tahu nama sis), harap awak kuat ya 🥺 kita kena jadi kuat demi anak kita tau. kalau kita sihat, anak kita pun sihat 🥰 saya belum minta surat doktor lagi, tapi doktor ada offer haritu. insyaAllah lepas bersalin nanti saya minta hehe. minta tolong doakan saya ya 🥰

35 weeks due tgh bulan oktober.kena blek pntang kg gak. sebab husband keje. dengan 2 anak lain mmg xde sape nk jg😅

saya 37weks 2day. sepatut nye due 1/10/21. tp 19/9 ni dh kena serah diri. Sb gdm on ubat.

Hai, saya. 17w. Sepatutnya 21/2/2022 tp mungkin awal at 38w sbb sy gdm on metformin.

sy 34week3day insya'allah klau ikot due 21/10/2021 ☺️ .. Anak 1st juga ❤️

21weeks...due bln 1 2022...ank nom2 pantang dkat rumah mertua..

hello too 🤍 i due 22/2/22 hehe , excited terlebih ni 😂

3y ago

cantiknya no due sis..sng igt cmtu

sy anak first ..32 week 3 days ..due date 4/11