Bila due date korang?😬

Me: 16.6.2021 Share korang plak🤗🤗#

162 Balas

Saya sepatutnya 15/11/2021 tapi kandungan saya dah gugur🥲 tapi saya nak share juga sebab setiap hari saya kira usia kandungan saya walaupun dah habis pantang gugur untuk motivate diri saya untuk terus kuat & mencuba lagi nanti.. #1stkandungan

3y ago

InsyaAllah..Due date baby sis jatuh pada tarikh lahir saya & anniversary perkahwinan saya.. saya doakan segala urusan sis dipermudahkan & process kelahiran berjalan dengan baik♥️

Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 Dulu due date saya 15/10/19, tapi bersalin 30/9/19 on 37 weeks. Tiada gdm atau masalah lain, cuma air ketuban tiba2 pecah. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

tq.. aaminn ... smoge dprmudahkn

11.06.. tanda mucus plug (lendir coklat) dh keluar tp doktor ckp tu normal & bukaan pun dh 2cm. Cuma tunggu air ketuban pecah atau contraction yg kerap (5-10mnt) tu je baru dpt naik hosp lg.😅

3y ago

xlama dah tu... apa2 pun gdluck

17/7 , skrg dah 34week jalan dah buka 3cm , dah 4 hari kena warded baby seronok lagi, doakan sis cepat bersalin yaa🥰

3y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan sis

due 7.7.. tp doc suh serah diri awal Dr trikh trsebut SB gdm .. mgkin tgh bln 6 ni

saya 11.6.2021 tapi tak ada tanda lagi nak beranak. 😅 #firstbaby

3y ago

8 jan 22

Sama 16/6 😍 saya dah dapat surat serah diri 25/6 if tak bersalin on due date 🤣

3y ago

smoga sama2 urusan kita dprmudahkan

Saya baru 7 weeks. Due date : 17/1/2022. Doakan kesihatan saya dan baby ya ☺️

3y ago

aamin

klo ikut due 7.7.. tp dktr suh beranak awal Dr due SB da gdm..mgkin tgh bln 6 ni

3y ago

smoga slamat smuanyaa

13week 6days Due date : 1/12/2021 1st baby doa kan baik-baik untuk saya ❤️

3y ago

aamin