Due bulan 10

Ada geng due bulan 10 saya 14/10 Share la due date korang..dan ada ke yg dah bersalin

77 Balas

Due date 31/10 Baru habis kena cucuk ubat kat punggung.. Maaf ye agak kasar sikit... 😌 sbb hb low.. Dari 10.7 turun 10.3 2minggu lagi kena amik darah n jumpa dokter... Aduhai... 😩

5y ago

Susu hl yg mcm mna tu? Yg dlm botol tu ka?

Sye due 12/10 . tpi tkthu lahh ni. Lom ade tnde² lagi . mse sye kne thn wad kelmrin. Yg sme minggu dah kuo tnde² . n dah ade yg berslin . rysau syew .

4y ago

sma la .. sy pn 12/10..

Saya 14/10 empat hari lepas turun tanda darah warna mcam pink2 tu tpi belum ada rasa2 nak bersalin cuma kerap sakit kt bahagian ari2 tu je la😅

4y ago

4 hari dah turun tanda ke... sy 2 hari.. tp sy xg hosp lagi... boleh ke mcm tu

sy due 11/10 dah 38w tapi still takde tanda2 nak bersalin lagi.. cuma rasa sakit kat kelengkang n nak bangun pon seksa 😣

4y ago

smaa kita sis.. tpi due sy 12 / 10 .. smoga d prmudah kn sis. .

17/10 😊 kena refer hosptl sbb air ketuban cukup2 je utk baby . Harap2 xde apa2 la boleh dia kluar ikut due 😅

5y ago

Air kurang ke sis

17. 10. 2019..but now jlan sudah buka 2 cm msa cek 6 hari yang lepas sebab dah mula sakit contraction.

5y ago

Sakit pinggang sebelah.. Perut mengeras rasa macam nak buang air besar jer selalu.

Due sy bln 2 next year(preggy no 3).. But ank first sy gurl lhir 15/10..now dia da 8y.. 💕

Sy 8/10 sis blum ada tanda2 bersalin lgi...tak sabar jumpa baby..🥰 first pregnancy

Sy 7/10.😀semoga dipermudahkn segala urusan bersalin utk kita smua..amin..

Sama laaa due date kite...da mula.rasa xselesa ni...pinggang da mula sakit2 ni....

5y ago

Sme dah rse sakit pinggang perut sikit2