Nak tanya boleh ke bersalin di hosptal swata tanpa buku nikah..warga asing

Tlong bantu sya

3 Balas

Bergantung pada polisi hospital masing².. Kena survey dan tanya pihak hospital swasta melalui customer service. Sesetengah hospital swasta perlu dokumen trsbut sbg persediaan emergency procedure yg memerlukan rujukan ke hospital kerajaan.. Maka, taknak ada masalah utk teruskan prosedur yg perlu dirujuk ke hosp lain.

Swasta tak minta pun surat nikah. Janji bayar bill. Sy yg kawen ni daftar tk minta pun surat nikah masa daftar.

hospital swasta boleh je. takde masalah.