Nk buka buku pink

Hi semua. Sy warga negara thailand suami sy Malaysia ..sy ada sijil nikah ,kad nikah . Sy nk thu ada tak spe2 bukan warga negara dlm ni pernah buka buku. Ingin thu kalau buka buku kne bayar tak. Branak nanti kne bayar jgk ke tak ?

2 Balas

Ya awak. Kena bayar. Bezanya caj warganegara dan caj bukan warganegara. Macam awak akan dikenakan caj bukan warganegara.

3mo ago

I see. Kalau macam tu awak boleh call klinik kesihatan untuk info lanjut. Saya ada 2 orang makcik bukan warganegara. Mereka bayar harga bukan warganegara walaupun pak cik saya warganegara.

Hi sis.. Cuba sis call klinik kesihatan yg terdekat. Cuba tanya dorg.