buku pink

Tira pregnant dh 5 week dh blh ka buat buku pink kt kk ? sbb scan dekat swasta dr kta jangan lagi sbb masih awal.. tpi tira pernah kegugurn sbelum ni ?

14 Balas

Setahu sy if puan pernah keguguran, boleh buka buku pink awl sbb nk pantau kesihatan puan & kandungan. Tp xsure sbb lain tempat lain pulak prosedurnya. Nak lebih mudah, puan google dulu klinik/kk yg puan akan buka buku pink, then bgtau keadaan puan & tanya suggestion masa yg sesuai buka buku pink.