Buku pink

Hey mommy, nak tanya saya dah 34 week waktu awal ii buat saya bukak buku pink dekat swasta tapi lepas kena tahan hospital dorg suruh buat buku pink dekat kk, bila dh buat tu knp ya kk pegang buku pink ? Tapi yang swasta punya dia bagi bawak balik pulak#seriusnanya #firstbaby

1 Balas

iye memang dia akan guna buku yang sis dah bukak awal tu macam saya bukak buku dekat klinik swasta tapi sekarang cek perut kat kk dah 37 week tapi nurse akan bukak buku pink kat sana dan akan simpan kat kk dan akan tulis apa yang patut kat buku yang kita dah bukak kat swasta tu buku pink memnag akan di simpan kan kat kk untuk rekod nurse kk

2y ago

okay... baik.