Buka buku pink

Nk tanya..boleh x klau buka buku pink kt swasta pastu check up kt kk?sbb malas sgt nk beratur,buat tmujnji dlu nk buka buku pink kt kk.

4 Balas

kk skang tak yah beratur... pegi kat misi yg kat depan... tunggu nak check suhu... bg tahu... nak buka buku pink.. nanti dia bg kita borang... pastu isi.. bg balik kat dia.. then nanti misi kk akan telefon... suruh dtng... br dpt buku pink dan check up utk kali pertama... bg saya time pkp.. kk sangat lengang dan x serabut pun... kalau x.. padat..

setahu saya xblh..buka pink xperlu beratur..g kk ckp nak booking buku pink nanti dia akan aturkan dengan segera

maaf selit . nk tanya berapa minggu baru bukak buku pink

3y ago

8minggu keatas puan

tak boleh