Hb naik

Tips saya minum air limau kosong ni je . Dri HB 9.8 naik 11.7 dlm masa 2minggu. Okay la kut sbb bab makan tuk naikan HB saya kurang? sblom ni makan ubat saja pon turun gak .

Hb naik
25 Balas

Aik , orang dulu kata biasa kita tak bole minum air minum byk sbab nanti darah bole kurang .. tak betul ke tu ? Mmg bole minum masa pregnant ke puan . Nanti i pun try tgk . Terima kasih ats sharing puan

4y ago

Tak tahu la . Sebelum ni x cuba langsung cara ni. Tp ade sorg nurse ni ajar saya cmni. Saya klu fikirr balik saya selalu missed mkn ubat . Sblom ni makan ubat kerap pon tak jalan . Lagilah klu miss mkn ubat terus drop. Saya bab nk makan hati ayam ke saya jarang amalkan😅 . Tp bila minum air limau ni lawa lak hb walaupun bnyk kli miss mkn ubat 🤭😅😅