Hb naik

Tips saya minum air limau kosong ni je . Dri HB 9.8 naik 11.7 dlm masa 2minggu. Okay la kut sbb bab makan tuk naikan HB saya kurang? sblom ni makan ubat saja pon turun gak .

Hb naik
25 Balas

Buat air limau ni tmbah gula tk? Or just perah limau tu and air masak shja tk prlu gula?

4y ago

tp depends lah sis kalau suke minun yg ade gula letak lah sikit

Sehari berapa kali awak minum air ni? Sy pun makin besar perut makin turun😭

bleh ke mcmtu??skrg sy trunlh 10.8 je hb ubt doktor bg smue xleh telan

4y ago

nk trylh,smlm dpt ubt bru lg jenis kapsul adoi muntah lg smpai xlarat nk keje

Boleh try ubat maltofer Beli dkt farmasi je..

air limau sejuk ke suam tu? Mcm sedapp je 😋

4y ago

Sejuk . Tengah musim panas ni cedap minum air sejuk je . Hehehe tapi bukan ais batu .

Kalau guna limau nipis boleh ke ?

sy x naik pn 😢 xnk da minum lagi

Ada ltk gula x? Ke kosong je mcm tu??

4y ago

Iyup kosong . Boleh ja ltk gula tp sikit jela. Bg saya cedap je kosong gitu

Oh blh lah cuba hehe..tq for sharing

4y ago

Tahniah sis..dh sampai trimester ke3.semoga sis di permudahkan utk bersalin aamiin..in sya Allah..akk akn cuba amalkan..

start week brp boleh minum sis?

1y ago

Boleh amalkan awal pregnant sis... saya dh second pregnancy pon amalkan .. nk amalkan lemon pon boleh . Boleh kurangkan gula dlm badan .