Due Date

Tinggal seminggu 1 hari je lagi tapi tak ada tanda tanda nak bersalin. Harap baby keluar before due date. Seronok dia duduk dalam perut mama ye. Doakan saya cepat bersalin ye mommies semua ☺️

Due Date
41 Balas

Due date sama gn sye..23/12 msih belum ada tanda2 lagi..bby belum ready nk kluar ni kot hehehe..apepon semoga dpermudahkan urusan kita😍

4y ago

Itu la kan. Kita risau, dia seronok duduk dalam perut. Kita tak sabar nak jumpa dia 😂