39w 5d takda tanda² bersalin

due date 18/8/20 ni .. tinggal lagi 2 hari tapi masih takda apa² tanda bersalin 😌 baby selesa sangat duk dalam perut mama dia .. siapa kat sini due date bulan ogos juga tapi belum bersalin lagi ? semoga dipermudahkan segala urusan mommies yang bersalin bulan ni .. #1stbaby

11 Balas

Sy.. Due date 21/8 ni.. Skrg dh 39w5h masih x de Tanda2 lg.. Kalo masih x de tanda lg.. Isnin dpn dh kene serah diri kene induced.. Risaunyaa.. First time nk kne induced.. Doa2kn semoga semuanya dipermdhkn

🙋 due 30 ogos 2020😁😁 bby xnk kluar lgi...selesa betol dye..minggu depan klo blom brsalin jugk,nurse suh mintak surat serah diri kt doc😅😅 adoiii

semoga dipermudahkan ..saya 38minggu 3 haru masih takde tnda ape ape jugak ..cuma kdg2 ade jugak sakit bawah perut and pinggang tapi kejap2 jer.

4y ago

amin , tq sis .. sama lah saya pun ada sakit² juga cuma tak terlalu kerap ..

nak tnya,,dah bersalin ke?? sya nak tnya2 skrg sya pun tgh tgu mcam puan jga,.due datebsy 23/8,,nak tnya pngalaman puan mlahirkan mcam mana???

4y ago

smga di permudahkan urusan sis,aamiin.

Sis dah bersalin ke tu? Bersalin on weeks keberapa ye? Sebab saya baru nampak soalan ni on November, tengok due date sis on August

3y ago

Ni posting lama sis

sy due 16/8 . Smpai arini xd tnda lg nk bslin.. sbtu kne serah dri da klo xbslin jgk dlm 3 hr ni

4y ago

ohh yaker sis .. saya tadi g cek up doc takda cakap pape pun cuma dia suruh saya pergi cek up setiap hari kat klinik .. selalunya berapa hari sis dia bagi tempoh?

sama la sis..sy due 28/8..skrg da 38w5d..masi xda tanda lagi ni..risau jg overdue...

4y ago

sy da bsalin smlm.19.8.20..pgi subuh air ketuban pecah+darah..

Saya due 27/8 tapi belum Ada tanda apa2 jgk...risau plk..

saya da masuk 38week still x de tanda due 20/11

3y ago

Saya pun esok 38w.. Tak de tanda jugak hmm

Semoga dipermudahkan amin