Due Date

Tinggal seminggu 1 hari je lagi tapi tak ada tanda tanda nak bersalin. Harap baby keluar before due date. Seronok dia duduk dalam perut mama ye. Doakan saya cepat bersalin ye mommies semua ☺️

Due Date
41 Balas

sy due 17.12 nie..2 hari lg masih xde tanda harap baby keluar ikut tarikh due nie..xsabar nk tgok ..mcm2 kerja buat smpai sakit pinggang jdnya 😅😅 nk suruh kuar cepat..doakan kita semua ibu2 permudahkan urusan bersalin..Aminn..

4y ago

Amin..sama lah mengeras ada juga sakit tulang pinggul bila nk berjalan.. esok ckup 40 minggu

Bnyakkn brjln akk...paling bgus bnyakkan brsama suami supaya laluan cepat trbuka..hnya suami jk yg bole bantu kita tu..insyallah😍🤗semoga dipermudahkn

4y ago

Iya😂😂

Sye 1week 2D 😂 tapi harapan baby keluar bile tu.. kalau boleh new year lah sbb skrg pn perut saye x turun ke bwah lgi.. xkisahla janji baby sihat dan smua selamat sudah 🌹

4y ago

Hahahaha ye sama dengan saya. Sebab ada scan sebelum ni, doktor cakap kalau bulan 1 2020 pun normal je. Jumpa bidan pun, bidan cakap perut belum turun 😅 Harap kita bersalin cepat & baby pun sihat ye

Due date sama gn sye..23/12 msih belum ada tanda2 lagi..bby belum ready nk kluar ni kot hehehe..apepon semoga dpermudahkan urusan kita😍

4y ago

Itu la kan. Kita risau, dia seronok duduk dalam perut. Kita tak sabar nak jumpa dia 😂

Saya pn belom ada tanda2 nk bersalin ni saya sdh 38weeks 2 hari tak boleh lboh due bersalin mmmmm due 28/12/19

4y ago

Yupp saya kalau blom juga salin 27/12/19 ni serah dri lah... Harap2 krimas ni ke dia klua atau sebelom krismas.. Kan sama2 kita monjo joros bersalin nnti aamin

Hihi.. baby xpuas lg tu manja² lam perot mama dia.. semoga dipermudahkan urusan sis dan baby nanti.. 🥰💪❤️

4y ago

Hihi.. ❤️💪🥰

Wife saya due 6 Jan 2020 tapi kena bersalin 16 Dec 2019.. Doakan wife and baby selamat ya..

4y ago

Alhamdulillah..

Sy due 22/12 pn blm rse tnde2..21 serah diri.. Syok agaknye baby kita ni dlm perut eh.. Hehe

4y ago

Aamiin3x 🤲

Ya Allah.. Sama la mcm saya.. Due next week tp baby masih seronok duduk dlm perut.. Mohon doa dr semua.. 💖

4y ago

Baby seronok duduk dalam perut. Moga urusan kita bersalin dipermudahkan 🤗

Due date sy 24/12 pun belum ade tanda2 lgi...mmg seronok sgt tu masih dlm perut mommy die lg..

4y ago

Baby kita seronok duduk dalam perut. Hehehe harap baby keluar sebelum due la 🤗