Due Date

Due date semakin dekat 23/5/2019 .. tanda2 baby nak keluar tak ada lagi, cuma kekadang je sakit2 bawah perut and pinggang..tapi still baby tak bgi tanda nak keluar. Macam mane nak bgi baby cepat keluar ye? sekrang da 39w2d???? excited nak baby keluar tapi baby asyik main2 kan mama dia je?

1 Balas

xpe .. smpy masa dia keluarlah .. nt rindu dia dlm perut bila da kluar .. sy overdue 2hari .. enjoy ur pregnancy yer ♥️