Due Date

Tinggal seminggu 1 hari je lagi tapi tak ada tanda tanda nak bersalin. Harap baby keluar before due date. Seronok dia duduk dalam perut mama ye. Doakan saya cepat bersalin ye mommies semua ☺️

Due Date
41 Balas

Kenapa app ni dalam bahasa melayu Tapi saya punya dalam bahsa inggeris...? Mcm mana nak tukar bahasa ya...

sy week 38 dah start jln2 waktu petang. ketuk ketampi, jln itik. week 39 4 hari baru bersalin

5y ago

Terima kasih sis tips nye. Nanti saya cuba ye 🤗

Same la skrg dh 39 weeks 2 days. Xde lg tnda2.. camana ni.. best kot dlm perut ummi ni..

5y ago

😊😊😊 Iya baby ke3 ni...kakak2 dok tunggu Ari ja ..

Sy pn sme.. Semoga ada tnda sebelum serah diri dan dipermudahkan segala urusannya.. Aamiin

5y ago

Aamiin aamiin ya rabbal alamin. Hari hari pujuk baby. Harap baby keluar awal sebelum kena serah diri

saye pun sama...esok due..tp baby tak keluar2..harap dpermudahkan..

5y ago

Wahh ni lagi la. Baby keluar cepat ye. Sian mummy tu, mummy tak sabar nak jumpa tu

Baby lagi seronok dok dalam perut tu hehe 😁Semoga di permudahkan urusan sis. Amin

5y ago

Itu la. Harap baby keluar sebelum due. Taknak la kena serah diri pulak 😅Terima kasih sis 😊

Jangan lama2 dlm labor room ye baby . Tlg mama . 🎉🎊🎁

5y ago

🤗🥰

Sy 27/12..sama jugak..BBY seronok dduk dlm perot tanak keluar lagi

5y ago

Kan. Harap baby keluar cepat la sebelum due 😂

Masa saya hari tu, esoknya bersalin la. Insyaallah tak lama lg tu

5y ago

Haah. Lg 2 hari nk abis pantang ni 😄

InsyaAllah..semoga dipermudahkan bersalin dengan selamat sis 😊

5y ago

Aamiin. Terima kasih banyak atas doanya sis 🤗