Hcg pregnancy test

Tinggal 4 hari lagi nak period, saje je nak test.. upt strip faint line ambik mase waktu ptg tadi. Yg atas tu opk. Hari ni sye 9dpo. Harap2 makin terang lepas ni🙏🏻

Hcg pregnancy test
13 Balas

tahniah sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

mcm sy sis , sehari nak period buat lah test tup tup double line .. pagi esok test gune clear blue .. result pregnant .. semoga rezeki awak .. Amiin Ya Allah ..

2y ago

Sy mase week 5 da pegi booking kat klinik krjaan untuk buka buku, 1st day appointment buka buku mase week 8😊

sama la..nty tmbh terang la tue.Saya check 5hari sblm date start period.rupanya da pregnant 2-3 week.😅saya tgu 10week baru la scan.skg da bersalin pun.congrat sis.

2y ago

Waa tahniah sis😍doa kn pregnancy sy berjln lncar ye. Skrg sy da 14 weeks

alhamdulillah positif dah to sis... jaga diri jaga kesihatan insyallah akan terang jgk Smpai masa mmng dah sah dh tk tahniah

2y ago

Thanks sis🥰sy da 14 weeks skrg

sama lah . saya 2hari sblum trikh priod dh test .. dh ada samar2 .. skrg dh 7minggu .. tahniah ya awk

2y ago

Kan.. rase gembira sgt mase tu biar pun nampak line samar.. sy skrg 14 weeks da hehe

Saya pun jenis check awal jugak. Ikut experience sy, positive dah tu. Hee

2y ago

😍😍waa bgus sis buat chart mcm ni, syukur sy skrg da 14 weeks😊😊

InsyaALLaH.. Mg ada rezeki zuriat buat sis.. Doakan sy jg mg ad rzki zuriat buat sy.. Aamiin

2y ago

Thanks sis😊🌹semoga ade rezeki jga buat sis🙏🏻

ada tandas x sis?doakan saya jgk penantian hampir 15thn

2y ago

Semoga ada rezeki sis😊😊sy da 14 weeks skrg ni

semoga saya pun ada rezeki. bulan 2 gugur

2y ago

8 minggu

ada tanda2 ke sis masa belum tau hamil tu?

2y ago

Kalau awal lagi dan belum miss period, sy xde tanda.. cuma nya sy cek opk(kesuburan) 3-4 hari sblm period, tibe2 opk tu jadi terang semula. Sy hairan sbb hari subur sy da berlalu dan selepas hari subur sy opk sy tu mmg makin pudar. Lepas tu sy try cek pakai upt plak, tibe2 nampak line samarr sgt. Sy tggu lg lepas lambat period 2 hari, upt sy makin terang. 😊😊 mase sy week 5 baru kluar tanda2 spt bloated, cpt penat, sakit brest dan sebgainya..