Hcg pregnancy test

Tinggal 4 hari lagi nak period, saje je nak test.. upt strip faint line ambik mase waktu ptg tadi. Yg atas tu opk. Hari ni sye 9dpo. Harap2 makin terang lepas ni🙏🏻

Hcg pregnancy test
13 Balas

Mcm mna sis? Pregnant ke?

2y ago

Sy cek upt selang 2 - 3 hari, sy tak rekomen sis cek hari2 sbb hcg dlm badan ambil masa 24-48 jam utk meningkat. Selepas sy da lambat period seminggu, upt sy da terang benderang, line T terang dr control line, sy trus gi scan (5 week 3 days mase tu) dan da nampak kantung kecik😊😊

sme skrg bru 4week 5 hri

2y ago

Thank u sis🥰tahniah juga utk sis. Jaga diri ye? Semoga pregnancy berjln lancar😊

Amen 💓